Webmail     Logga in     Fjärrsupport
webbutveckling

WEBBUTVECKLING / DIGITALISERING

Webbutveckling för oss är så mycket mer än bara en hemsida. Vi har många års erfarenhet av utveckling av kundanpassade webblösningar som:

  1. Är tidsbesparande
  2. Underlättar vardagen

En specialutvecklad lösning för dig som kund behöver inte kosta skjortan.
Kontakta oss idag!

Arbetsordersystem

Sluta skriv ut eller skicka arbetsordrar via e-post. Lägg in det direkt i vår modul för arbetsordrar och låt ansvarig servicetekniker/hantverkare se, och avrapportera, sina uppdrag direkt i mobilen.

Eller ännu bättre, låt kunden skicka in anmälan direkt på hemsidan, granska den och skicka den direkt vidare för åtgärd/behandling.

Boknings- & Betallösningar

Trött på att uteblivna kunder som bokat upp tid men som inte dyker upp? Med vårt bokningssystem betalar kunden samtidigt som de bokar en tid. Då minskar garanterat risken att kunden inte kommer på bokad tid och gör de inte det så är i alla fall tiden betald och pengarna finns på kontot.

Passar till allt från tjänsteleverantörer, mindra företagare till föreningar som behöver ett anmälnings- / eventsystem.

E-deklaration / PDF-generering

Sa du skickas med Fax? Då är det hög tid att digitalisera arbetssättet. Vi bygger formulär datainsamling/anmälnings system efter era önskemål och behov och sammanställer allt i snygga PDF-filer som skickas på mail alt publiceras på önskad hemsida/intranät.

Den insamlade datan kan också skickas in i ert affärssystem via en API-integration.

Fastighetssystem

Dubbeljobbar du fortfarande? Lägger upp en ledig lokal/lägenhet i det interna fastighetsprogrammet och sen en gång till på hemsidan för att visa för potentiella hyresgäster?

Vi har slagit ihop detta till ett webbaserat system som sköter allt detta. Hyresgästen får en inloggning till "sin sida" och kan göra service- och felanmälningar direkt på hemsidan. Kopplar vi även på arbetsordersystemet har ni väldigt modern lösning.

Intranät / Personalportal

Skickar ni också en massa mail internt i företaget? Slipp det med vår intranäts-lösning. Presentera aktuell och relevant information i ett tilltalande gränssnitt som alla kommer åt oavsett de sitter vid datorn eller vid mobilen.

Innefattar allt från nyhets- och dokumenthantering till personalkommunikation, frånvaro-hantering mm

Onlinekatalog / Produktkatalog

E-handeln växer snabbt men alla produkter kan/bör säljas via webshoppen. Vi har lösningen så att ni kan presentera alla produkter i ett snyggt mobilanpassat format direkt på hemsidan.

Och den där produktkatalogen kan vi också lägga ut som en bläddringsbar PDF.

Projektsystem

Ändrar du veckans planering på whiteboarden?
Gör allt digitalt istället. Skapa projekt, lägg till olika delar i projektet och sätt upp kostnadsbilder.

Lägg till olika ansvariga (interna och externa), skapa en tidslinje och få en enkel och tydlig överblick av hela arbetsflödet. Se till att du alltid är uppdaterad och har koll på alla projekt och låt systemet skicka information till kunden per automatik.

Rapport / Statistikpresentation

Många excel-filer att läsa igenom för att hålla koll på försäljningsstatistik och avstämning mot budget?

Med våran lösning samlars all data in löpande månadsvis, veckovis eller i realtid beroende på behov och presenterar användarvänliga översiktsgrafer med möjlighet att klicka dig ner på detaljnivå.

Enkät / Datainsamling

Vill du ha koll på vad kunderna tycker om din som leverantör? Recensioner från senaste produktändringen eller prisjusteringen?

Vi har lösningen där du enkelt bygger enkäter som kan skickas ut till både kunder och personal där du ställer önskade frågor mm.

Webshop / E-handel

E-handeln växer med en rasande fart och vi har den perfekta lösningen för er.

Med vår multishop-lösning kan ni skapa en (eller varför inte flera) unika webshoppar direkt i webbläsaren som hanterar både en publik och en intern del.

Sälj till flera kunder och specialanpassa varje shop till kunden, både med en intern och en publik del (med en differentierad prislista).

Kontakta oss

Skicka
Skickar

Oj, formuläret innehåller följande fel:Rätta till dessa och skicka igen.

Tack!


Kontaktforumäret är nu skickat och vi hör av oss till dig så snart som möjligt!